Over Ik BeTeken

Over Ik BeTeken

Mijn visie is dat elk kind en elke ouder in zijn of haar kracht zou mogen (gaan) staan. Soms is de weg hoe daar te komen nog onduidelijk. In mijn therapie probeer ik het kind en ouders te begeleiden op deze weg. Buiten motorische en cognitieve training, werk ik aan mindset, zelfvertrouwen, eigenwaarde en zelfregie over je eigen leven.

 

De regenboog in mijn logo staat voor 'overgangsperiodes en verandering'. Het kader waarin je je bevindt, is nooit helemaal dicht. Jij mag sturen. Soms is dat spannend heb je daarbij een zetje nodig om het ook te gaan doén.

Je 'ik' mag groeien en sterker worden, je mag je eigen weg tekenen en leren dat je belangrijk bent ('Be') in de wereld en je mag gaan doen wat je gelukkig maakt: Ik BeTeken en ik doe.

 

'Ik' als persoon

Mijn naam is Tamara Vreeburg (1983) en woonachtig in het mooie Delft. Al sinds de middelbare school ben ik samen met mijn man Derk. We hebben twee dochters: Saar en Fleur.

Sinds 2007 ben ik ergotherapeut en gespecialiseerd in begeleiding van kinderen. Ik werkte kort in het VU medisch centrum, daarna twaalf jaar bij het revalidatiecentrum Basalt (voorheen Sophia Revalidatie) en op de mytylschool de Maurice Maeterlinckschool. 
Na twaalf jaar in de kinderrevalidatie heb ik het roer omgegooid en ben ik in 2019 als zelfstandig ergotherapeut in de eerstelijn gestart. Ik wilde meer vrijheid, meer zelfregie en mijn vak uitoefenen zoals het beste bij mij past; de kinderen begeleiden in een betekenisvolle omgeving op de manier die het beste bij mij past. Inmiddels ben ik niet meer 'gewoon ergotherapeut', maar ook ReAttach therapeut, Neuromotorisch Rijpingsspecialist en Kleurlesspecialist. Daarnaast geef ik graag lezingen en workshops over gerelateerde onderwerpen en het lezen van kindertekeningen.

 

In augustus 2022 heb mijn eigen praktijk in Delft geopend.

Mijn werkgebied ligt in Delft, Den Hoorn, Delfgauw en Schipluiden. Voor alle gebieden die hierbuiten liggen, verwijs ik graag door naar mijn collega's. Heeft u het ervoor over naar Delft te komen, kunt u altijd contact opnemen om dit te overleggen.