Workshops

Om de verdieping te vinden in wat kindertekeningen je vertellen, kun je een workshop volgen bij ik BeTeken. Er zijn verschillende opties en mogelijkheden. Neem gerust contact op.

 

  • Een workshop bestaat uit een theoretisch deel en een praktisch deel. Wees gerust: ook het theoretische deel is zeer interactief!
  • Een workshop kan op een locatie naar jouw keuze (bij jou thuis, op de school van je kinderen, op je werk, etc.).
  • Een groepsworkshop is optimaal met vier tot zes personen; dan is er voldoende persoonlijke aandacht en leer je het meest van elkaars bevindingen. Een grotere groep kan ook. Houdt dan rekening met minder persoonlijke verdieping.
  • Een workshop duurt gemiddeld drie uur maar maatwerk is altijd mogelijk!

 

De duur en inhoud van de workshop is altijd in overleg. Heb of zie je vooral kinderen in de peuterleeftijd, dan is de workshop Ontwikkeling van Kindertekeningen heel interessant.

Heb je vooral schoolgaande kinderen en wil je proeven van het tekeningen lezen, dan zou de workshop combinatie Ontwikkeling van Kindertekeningen en De Basis van de Analyse goed aansluiten.

Wanneer je vooral wilt leren over de analyse van veel getekende symbolen, dan is de workshop Boom-, Huis- en Menstekeningen een hele leuke!

 

Combinaties zijn ook mogelijk: een hele dag met meerdere onderwerpen bijvoorbeeld. Het is een leuke invulling voor een studiedag!

Wil je meer weten of overleggen over de mogelijkheden van een workshop, neem dan vrijblijvend contact op!